Βαν Μπαρ για γαμους, βαπτιση, κοκτειλ παρτυ

Βαν Μπαρ για γαμους, βαπτιση, κοκτειλ παρτυ 1

Βαν μπαρ

Κάντε ξεχωριστές τις εκδηλώσεις σας και εντυπωσιάστε τους καλεσμένους σας!
Ενοικιάστε ένα Βαν Μπαρ για γάμους, βάφτιση, κοκτέιλ πάρτυ και εταιρικές εκδηλώσεις!
Για πληροφορίες καλέστε μας στο τηλέφωνο 6907637635
Το συγκεκριμένο μοντέλο αποτελεί την σειρά Τ2 της Volkswagen του 1978 όπου μετά απο αναπαλαίωση και ειδικές κατασκευές μπορεί να υποστηρίξει αρκετές εκδηλώσεις και παρτυ.
Προσφέρουμε πολλές δυνατότητες εξοπλισμού ανάλογα με τον τύπο της εκδήλωσης που θέλετε να πραγματοποιήσετε σε συνεργασία με catering και υπηρεσίες στολισμού.
Επίσης για εταιρικές εκδηλώσεις ή special brand/products promo υπάρχει και η δυνατότητα σχεδιασμού και εφαρμογής γραφικών και αυτοκόλλητων, καθώς και οθόνης με οπτικοακουστικό εξοπλισμό.
Επιπλέον συνεργαζόμαστε και με τοπικούς σεφ που μπορούν να προσφέρουν ιδιαίτερες υπηρεσίες ανάλογα με το concept που θέλετε να εφαρμόσετε στην εκδήλωσή σας.
Διαθέτουμε και ειδικούς αναγνωρισμένους συνεργάτες με μεγάλη εμπειρία στην διαχείριση μπαρ και κοκτέιλ όπου είναι διαθέσιμοι να προσαρμόσουν το cocktail list στα μέτρα σας.
Υπάρχει ακόμα και η δυνατότητα προσαρμογής του για παιδικά πάρτυ με κατάλληλη διακόσμιση, μπαλόνια και λιχουδιές για τους μικρούς μας φίλους.
Τέλος, το βαν μπαρ διατίθεται και προς ενοικίασει για συμμετοχή σε street food festivals όπως και beer festivals.
Εξοπλισμένο με όλα όσα χρειάζονται για να ανταποκριθεί στην εκδήλωση που θέλετε, καθώς και αυτοκινούμενο έρχεται απευθείας στον χώρο που ειθυμείτε.
Δεξαμενή νερού 100 λίτρων, οπτικοακουστικά μεσα, ενσωματωμένο ψυγείο, ράφια, μπάγκο παρασκευών, μίνι νεροχύτη και πλήθος αξεσουάρ.

Επικοινωνία

Ακολουθήστε μας και στην σελίδα μας στο facebook!

Βαν Μπαρ για γαμους, βαπτιση, κοκτειλ παρτυ

 

 

About the Author

kdigital